Glunders in de klas- de basis START OVER:

Laat met de Glunderketting en Schatgravers het glunderen in jouw klas vanzelf gaan. 

De eerste volledige training over de basis van het glunderen. Ontdek in 6 weken tijd hoe jij de veelzijdigheid van de Glundertools* effectiever en meer inzet in jouw klas zonder dat er kostbare lestijd verloren gaat.

*Glundertools: Schatgravers, de Glunderketting en het Glunderjournal.

2589A7F9-0E12-4154-BE48-73E2D4E741A3

SCHRIJF IN GLUNDERS IN DE KLAS

€ 197,-

HERKEN JE DIT?

 • Je werkt met Schatgravers en de Glunderketting in de klas en hebt ervaren wat ze aan positiviteit losmaken bij je leerlingen.
 • Dit is waarom je leerkracht werd! Die blije snoeten, de verwondering, kinderen van en met elkaar laten leren.
 • Je wilt de Glundertools nu echt effectiever en vaker inzetten en zo hun krachten laten bundelen
 • Knetterveel ideeën, maar knetterweining tijd.
 • Je ziet wel mogelijkheden maar voelt je hier nog niet zo comfortabel bij.
Kopie van Zonder titel

SAMEN DOEN?

in deze 6 weekse cursus neem ik je mee in de Glundertools en de Glundervisie.

Je kunt op jouw tijd en vanaf jouw plek inloggen, waarbij jij elke keer helemaal AAN gaat en betrokken wordt. 

Je bereikt steeds meer diepgang. Je leert de GlunderTools van binnen en van buiten kennen door er zelf en met je leerlingen mee aan de slag te gaan. Lekker veel praktische en concrete voorbeelden.

Na deze basiscursus 'Glunders in de klas' kun jij de hele dag door, zonder extra lestijd, met jouw leerlingen de verbinding, positieve mindset en zelfvertrouwen blijvend stimuleren.

SCHRIJF IN GLUNDERS IN DE KLAS

€ 197,-

Unknown-1

Ben jij klaar om de Glundertools effectiever in te zetten in jouw klas?

Dan is deze basiscursus Glunders in de klas perrrrfect voor jou!  We starten op 17 mei 2021 en zijn dan samen 6 weken bezig. Volledig online, met volop interactie en korte live momenten na schooltijd. 

glunders in de klas.
glunders-4
IMG_1758

Ik ben Matty inspirator van Glundercompany

 • Enthousiast-maker, ideeënfontein en (online) trainer.
 • onwikkelaar van o.a. Schatgravers (samen met Greetje Welten) de Glunderketting en GlunderJournal 
 • de afgelopen jaren heb ik zo'n 1200 leerkrachten voorzien van glundertools in de klas
 • het afgelopen jaar gaf ik aan zo'n 400 leerkrachten online of live training over glunderen in de klas
 • hoe vlecht je die glundertools op een blijmakende manier door de schooldag heen zodat jouw leerlingen als vanzelf gaan glunderen?
 • speciaal voor leerkrachten als jij die vooral zo graag willen dat hun leerlingen gezien en gehoord worden ontwikkelde ik deze korte training die jou weer lekkere glunderstappen laat zetten in de klas. 

SCHRIJF IN GLUNDERS IN DE KLAS

€ 197,-

Unknown-1

deze basiscursus 'Glunders in de klas' bestaat uit 6 modules

 • 1.alles begint bij de leerkracht
 • 2.met elkaar
 • 3.voor elkaar
 • 4.jezelf vinden en kennen
 • 5. zelf doen
 • 6. om ons heen

In elke module komt zowel de Glunderketting, Schatgravers en de GlunderJournal aan bod. Bij de basiscursus gaan we er vanuit dat de Glunderketting en Schatgravers al in bezit zijn. Deze kunnen ook los aangeschaft worden. GlunderJournal is in de eerste ronde als bonuscadeau inbegrepen.

IMG_5030

SCHRIJF IN GLUNDERS IN DE KLAS

€ 197,-

Unknown-1

Hoe werken we in de basiscursus GLUNDERS IN DE KLAS

 • MEETINGS

  Korte zoommeetings of Facebook lives na schooltijd om het echt samen te doen, ervaren en beleven. 

 • VIDEO'S

  Werkvormen of achtergrond-informatie die worden uitgelegd in videos'. zodat je meteen een beeld krijgt en lekker meegenomen wordt in het enthousiasme

 • ACADEMIE

  De plek waar jij 24/7 en levenslang naartoe kunt om alles van de basiscursus 'Glunders in de klas' terug te vinden. Alle werkvormen, uitleg, meetings, video's en hand-outs worden hier voor jou opgeslagen.

 • COMMUNITY

  Knetterveel interactie op jouw tijd en tempo. Hier worden variaties en ervaringen met spelvormen gedeeld, veel casussen gezamenlijk uitgewerkt en kun je altijd terecht voor vragen en ideeën. 

 • HANDOUT

  Handige overzichten, uitgeschreven spelvormen, lijstjes met vragen en werkbladen om in te vullen. 

WIE NU IN DEZE EERSTE RONDE AL MEEDOET KRIJGT OOK...

BONUS - BUREAUPLANNER

45691E21-CD1E-46CA-99C8-B656E4B091F2

Exclusieve bureauplanner voor deelnemers aan deze basiscursus. 50 pagina's op a3 formaat om op je bureau te leggen zodat je nooooooit meer iets vergeet.

BONUS - Schatgravers met Matty

IMG_3028

Matty komt een pottje Schatgravers spelen met jouw groep! een speciale kinderwebinar met alleen jullie klas, helemaal op maat qua leeftijd en ervaring. Alleen beschikbaar voor de eerste 10 deelnemers.

BONUS - GlunderJournal

file2-1

Deze GlunderJournal komt naar jou toe en helpt jou je schoolweken door. We gaan hem inzetten in deze basiscursus, omdat het bij jou als leerkracht allemaal begint.

SCHRIJF IN GLUNDERS IN DE KLAS

€ 197,-

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Je hoeft je vinger niet op te steken!

Tot wannneer kan ik bij de cursusinhoud in de academie?

Daar kun je in principe voor altijd bij en elk moment van de dag. Je toegang verloopt nooit. 

Ik heb geen facebook. Is dat erg?

Facebook gebruiken we in een besloten facebookgroep vooral om elkaar te inspireren en in de facebookgroep zit hele fijne interactie.

Je kunt een facebook-account aanmaken alleen voor dit, of ervoor kiezen om de interactie over te slaan. In de academie komt de cursusinhoud te staan. Daar kun jij sowieso bij. 

Bied je dit ook nog live en offline aan? Dat vind ik veel fijner qua interactie en verbinding.

Dit programma wordt momenteel alleen online aangeboden. Zo kun jij er vanaf elke plek van de wereld en op jouw tijd en tempo bij zijn.

Verder kun je in de Facebookgroep waar ervaring wordt uitgewisseld. Daar leer je ook meteen de andere deelnemers kennen, wat zeker een meerwaarde is. Super interactief, wel op je eigen tempo.  

Wanneer zijn de meetings en webinars?

De data van meetings hoor je steeds gedurende het programma. Ze worden bij voorkeur na schooltijd op weekdagen gegeven. Niemand gaat er vanuit dat jij bij alle webinars en meetings kunt zijn. Ze worden allemaal opgenomen en binnen 2  werkdagen in de academie gezet. Je kunt ze lekker op je gemak terug kijken zo vaak je maar wilt. 

Hoera, mijn directie wil betalen! Hoe regel ik dat?

Gefeliciteerd, fijne directie heb je! We sturen je sowieso een factuur die je door kunt zetten. Als je liever niet zelf voorschiet, klik bij je bestelling dan 'betalen via bankoverschrijving' aan en geef bij je bestelnotities door waar we de factuur heen kunnen en mogen sturen.

Ik werk al met de Glundertools. Heb ik er nog wel iets aan?

Bijna zeker weten dat je met deze basiscursus de achtergrond en combinatiemogelijkheden van de verschillende Glundertools beter doorkrijgt en zo veel meer mogelijkheden gaat vinden. Je kunt ook laten weten waar je tegenaan loopt, Matty denkt dan met je mee. Dit gaat je zoveel inspiratie opleveren!

Kan ik ook meedoen als ik de Glunderketting en/of Schatgravers niet heb?

Tuurlijk! Bestel dan bij inschrijving via de winkel op de site de Glunderketting of Schatgravers los bij. Bij beide zit een korte beschrijving hoe je ermee start. In deze basiscursus leer je hoe je eenvoudig met deze Glundertools kunt verdiepen.